Kidobós sok flúg disznót győz

 

Vannak akik vesztésre születtek. Peter LaFleurt (Vince Vaughn) az különbözteti meg a többiektől, hogy ő szeret veszíteni. Egy ócska kis edzőterem tulajdonosa. Kuncsaftjai pocakosak, nyápicok és erősen rövidlátók, a sportos életmódból pedig a sörivást, a csajozást vagy legalább a nők körüli ügyetlenkedést szeretik a legjobban. Peter sem jobb náluk: odáig fejlesztette a lustaságot, hogy vagy fél éve tagdíjat sem szed azoktól, akik hozzá járnak. A boldog semmittevés azonban nem tarthat örökké, két kellemetlen közjáték is megzavarja az idillikus mindennapokat. A bank a részleteket követeli, a szomszédos szuperelegáns, menő edzőterem tulajdonosa (Ben Stiller) pedig saját bodyszalonja részévé szeretné tenni a helyet.
Márpedig nála minden másképp megy: a vendégek testhezálló csillogó dresszt hordanak, alig esznek, sokat mozognak, lehetetlen szokásaikat pedig másokra is rákényszerítik.
A gyengébb és er
ősebb végül összeméri az erejét. A Las Vegas-i kidobós bajnokságon eldől, melyikük méltó a túlélésre: a csapott vállú kétballábasok, vagy a napbarnított egészségesek…

 

 

 

BORÍTÓ

 

-- vissza --